Η ομάδα

Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου φροντίζει για κάθε σας ανάγκη

Έβελυν Μερτζιάνη

Χειρουργός οδοντίατρος Msc Restorative Dentistry University of Newcastle

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη 35η το 2000 στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 2006. Έλαβε Master of Science στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική από το πανεπιστήμιο του Newcastle, Newcastle Upon Tyne, Μ. Βρετανία με διάκριση άριστα το 2011. Παράλληλα, τον Σεπτέμβρη του 2011 έλαβε το βραβείο της DENTSPLY – DeTrey για την καλύτερη επιστημονικά τεκμηριωμένη και κλινικά άρτια διεκπαιρέωση και παρουσίαση κλινικού περιστατικού. Από το 2011 μέχρι σήμερα εργάζεται σαν οδοντίατρος εξειδικευμένη στις αισθητικές αποκαταστάσεις σε οδοντιατρική κλινική στην Αθήνα και από το 2013 εώς σήμερα είναι συνεργάτης στο ιατρείο μας. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Dr. Μαίρη Δέδε

Διδάκτωρ, χειρ. Οδοντίατρος, εξειδικευθείσα στην Ενδοδοντολογία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Συνέχισε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή ( Carl Gustav Carus, TU Dresden ) του Πανεπιστημίου της Δρέσδης για την εξειδίκευση στην Ενδοδοντολογία και ταυτόχρονα εκπόνησε έρευνα, με την οποία απέκτησε το 2019 το διδακτορικό τίτλο στην Ενδοδοντολογία. Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, καθώς και παρακολουθήσεις, ανακοινώσεις και συμμετοχές ως ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Ενδοδοντολογίας, ενώ είναι μέλος της Ελληνική Ενδοδοντικής Εταιρείας και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τζίνα Ταμβακού

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (σειρά 9η) απ’ όπου αποφοίτησε το 2009 με βαθμό Λίαν Καλώς. Από το 2009-2012 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα της Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2010 εργάζεται ως χειρουργός οδοντίατρος σε ιδιωτικό ιατρείο και από το 2013 ως συνεργάτης στο περιοδοντολογικό ιατρεία APERIO. Είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών και συμμετέχει σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ζωή Κουτσοκέρα

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 2007 ξεκίνησε της σπουδές της στην οδοντιατρική σχολή ‘’Carol Davila’’ του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου. To 2009 απέκτησε υποτροφία απο το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος την οποία και διατήρησε έως το 2013 λόγω των επιδόσεων της. Αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή το 2013 με προπτυχιακές Πανεπιστημιακές σπουδές και μεταπτυχιακές σπουδές με βαθμο πτυχίου 9. Εργάστηκε, παράλληλα με τις σπουδές της, ως βοηθός οδοντιατρου σε ιδιωτική κλινική στο Βουκουρέστι και αργότερα σε οδοντιατρείο στη Λάρισα. Απο το 2015 εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος στο ιατρείο μας. Για την συνεχή εκπαίδευσή της παρακολουθεί συνέδρια οδοντιατρικής καθώς και πλήθος πρακτικών σεμιναρίων.

Θάλεια Φιλοκύπρου

Χειρουργός Όδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη 2η στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2016. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε εθελοντικά ως οδοντίατρος στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών, παράρτημα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401. Συμμετέχει ως επιστημονικός συνεργάτης στο εργαστήριο της Ακίνητης Προσθετικής του ΕΚΠΑ. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πρακτικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις σε συνέδρια. Από τον Μάρτιο του 2016 εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος στο οδοντιατρείο μας.

Δημήτρης Συρίγος

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισήχθη το 2012 στο αγγλόφωνο τμήμα της οδοντιατρικής σχολής του CHARLES UNIVERSITY στην Τσεχία και αποφοίτησε το 2017 ως χειρουργός οδοντίατρος. Παράλληλα με τις σπουδές του πραγματοποίησε τριετή πρακτική άσκηση στο University Hospital του Plzen. Από τον Νοέμβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται στο περιοδοντολογικό ιατρείο της Dr. Εύας Αντωνογιαννάκη ως γενικός οδοντίατρος. Για την συνεχή του εξέλιξη και ενημέρωση έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε συνέδρια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής καθώς και άλων φορέων.

Δήμητρα Παππά

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθήνας στην σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο Τμήμα Μαιευτικής απο όπου και πήρε πτυχίο το 2004. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μαία στο Μαιευτήριο «Λητώ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο «Ολύμπιον» στην Πάτρα.